Γλυκές αλχημείες


Έτος έναρξης προβολής: 2008
Κανάλι Προβολής: Σκαϊ
 
Γλυκές αλχημείες


2013-2014

Επεισόδια:

Σκάϊ 
20/10/2013 | 27/10/2013 | 03/11/2013 | 10/11/2013 | 17/11/2013 | 24/11/2013 | 01/12/2013 | 08/12/2013 | 15/12/2013 | 22/12/2013 | 29/12/2013 | 05/01/2014 | 26/01/2014 - Making of | 02/02/2014 | 09/02/2014 | 16/02/2014 | 23/02/2014 | 02/03/2014 | 09/03/2014 | 16/03/2014 | 23/03/2014 | 30/03/2014 | 06/04/2014 | 13/04/2014 |

Περιγραφή
Ο Στέλιος Παρλιάρος μαζί με τον έμπειρο ζαχαροπλάστη Φώτη Χρυσανθίδη μας προσκαλούν όλους σε μία ακόμα απολαυστική χρονιά. Ξεδιπλώνουν και μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία τους για την παρασκευή λαχταριστών γλυκών, από την Ελλάδα και τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και κατανοητές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής! Με κινηματογραφική προσέγγιση και ξεχωριστή αισθητική, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης προσφέρει τις πιο «γλυκές» εικόνες της τηλεοπτικής καθημερινότητας!
 

Επίσημη ιστοσελίδα 
 


2012 -2013 

Επεισόδια:

Σκάϊ
24/11/2012 | 01/12/2012 | 08/12/2012 | 15/12/2012 | 22/12/2012 | 29/12/2012 | 05/01/2013 | 12/01/2013 | 19/01/2013 | 26/01/2013 | 02/02/2013 | 09/02/203 |
16/02/203 | 23/02/2013 | 02/03/2013 | 09/03/2013 | 23/03/2013 | 30/03/2013 | 06/04/2013 | 13/04/2013 | 20/04/2013 | 27/04/2013 |

Περιγραφή
O Στέλιος Παρλιάρος επιχειρεί Γλυκές Αλχημείες στον ΣΚΑΪ!
Παρουσιάζει διάφορα αγαπημένα, πολύ ή λιγότερο γνωστά, γλυκά, κάνει οικονομικές επιλογές, εισάγει νέες ιδέες και παραλλαγές, αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά απομυθοποιώντας τη δυσκολία παρασκευής και, μας δείχνει πώς με λίγη προσοχή και κέφι κάθε γλυκό πετυχαίνει! Τα γλυκά δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία αλλά ένα γλυκό ταξίδι αγάπης!

Επίσημη ιστοσελίδα

 


Mega

Επεισόδια:

4η Σεζόν (2011-2012)

Mega
10/12/2011 - DEVIL' S CAKE | ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ |

17/12/2011 - ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΙΤΣΛΙ | PRINCESSTARTA [01 | 02] | 

24/12/2011 - ΣΤΟΛΕΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΛΕΝ | ΣΟΥΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣDELICE |

31/12/2011 - Antoine Careme | ΠΑΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ | ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2012 |

28/01/2012 - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ | ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ | ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ |

04/02/2012 - ΜΑΓΙΑCROISSANTΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΦΕΤΑ | ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ |

03/03/2012 - ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΡΑΛΙΝΕΣ | ΜΑΝΤΟΛΕΣΚΕΙΚ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ | ΜΥΖΗΘΡΟΠΙΤΑ |

17/03/2012 - ΚΑΡΑΜΕΛΑΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΕ ΒΑΖΟΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ & ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ | ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ |

11/04/2012 - ΜΟΥΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ | ΤΣΟΥΡΕΚΙ | ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΠΑΝΑΚΟΤΑ | ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ | ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ | ΤΣΟΥΡΕΚΙ BY SP |

18/04/2012 - ΠΑΡΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ | ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ | ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ | ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ |

12/05/2012 - ΦΡΑΟΥΛΕΣ | ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΡΟΦΗΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ | ΚΕΪΚ ΦΡΑΟΥΛΑΣ | ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΟΛ | ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΠΟΥΛΠΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ |

19/05/2012 - ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ BLUE CHEESE | ΦΟΝΤΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΧΟΝΔΡΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ | ΣΟΡΜΠΕ ΠΙΠΕΡΙΑΣ | ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ |

26/05/2012 - ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ | ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ

02/06/2012 - ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΝΑ | ΛΕΥΚΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΜΑΝΓΚΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΝΑΝΑ | ΚΕΪΚ ΜΕ ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑ |

09/06/2012 - ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΑ | ΑΛΕΙΜΜΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ | ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΡΕΜΑΣ ΤΥΡΙΟΥ |

16/06/2012 - ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ | ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ | ΓΡΑΝΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΣΟΡΜΠΕ | ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑΛΕΙΜΜΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ |

Μαθήματα Διακόσμησης 
74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 |

Πρεμιέρα: 10 Δεκεμβρίου 2011, 19.00

Παρουσίαση: Στέλιος Παρλιάρος
Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης, Δημήτρης Σταματόπουλος
Αρχισυνταξία: Γιώργος Λογοθέτης
Εκτέλεση Παραγωγής: FULL MOON-Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις

Περιγραφή
Η αγαπημένη και επιτυχημένη εκπομπή ζαχαροπλαστικής "Γλυκές Αλχημείες" επιστρέφει στο Mega για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ο κορυφαίος chef pattisier Στέλιος Παρλιάρος θα συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει με τις γλυκές του δημιουργίες. Συντροφιά με ξεχωριστούς καλεσμένους αλλά και τη βοήθεια των μαθητών του, θα μας δείξει βήμα βήμα πώς να φτιάχνουμε γλυκές και απολαυστικές αλχημείες. Θα μας αποκαλύψει μυστικά επιτυχίας και θα μοιραστεί μαζί μας πρωτότυπες ιδέες. Και όλα αυτά, με τον δικό του μοναδικό τρόπο και την ικανότητά του να μετατρέπει τις παραδοσιακές συνταγές σε σύγχρονες απολαύσεις.

 


3η Σεζόν (2010-2011)

Πρεμιέρα: 16 Οκτωβρίου, 2010

Mega
16/10/2010 - ΓΛΥΚΟ ΜΑΣΤΙΧΑ (ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ) | ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ | ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑΣ [01 | 02]

23/10/2010 - ΠΥΡΑΜΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΣΟΥΜΑΔΑ ΣΕ ΒΑΖΟ | ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ |

30/10/2010 - ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ S.P. | ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ | ΤΑΡΤΑ ΝΤΕ ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ |

13/11/2010 -  ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΡΑΜΠΛ | ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΝΑ | MARSHMALLOWS |

20/11/2010 - ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΝΚΟΡΝΤ | ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ | ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ-ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ |

27/11/2010 - ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ-ΜΠΕΡCHEESECAKE ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ | ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΜΗΛΟFLAN PARISIEN |

11/12/2010 - ΔΙΠΛΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΟΚΟΠΑΣΤΑ | ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΗΛΟ | CD SANDWICH ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ |

18/12/2010 - ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ (ΥΦΑΛΜΥΡΟΣ) | ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ | ΣΑΜΑΛΙ S.P. |

25/12/2010 - CROQUEMBOUCHE | ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ | ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΠΟΥΡΑΚΙΑ | ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ |

01/01/2011 - BLANC-MANGER ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ [01 | 02] | ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΚ | ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ |
05/02/2011 - TARTE TATIN | ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΠΑΣΤΑ | ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ |

12/02/2011 - KING'S CAKE | BRIGADEIRO (ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ) | TORTA RUSSA DI VERONA

26/02/2011 - LECHE FRITA (ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΚΡΕΜΑ) | ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ | TAVUK GOGSU (ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ)

05/03/2011 - ΤΟΥΡΤΑ ΣΑΙΝΤ-ΕΜΙΛΙΟΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΚΕΪΚ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ |

12/03/2011 - ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ | ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΜΑ | ΥΓΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

19/03/2011 - ΥΓΡΗ ΦΟΥΝΤΟΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ | ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΠΑΣΤΑ

02/04/2011 - ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ | ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ | ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ |

16/04/2011 - ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΠΑΚΛΑΒΑ | FAR BRETON | ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΡΚΙΖ ΜΕ ΣΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ |

--/05/2011 - CHEESECAKE ΚΡΗΤΙΚΟ | ΚΟΥΜΠΑΝΙΑ | ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ |

ιστοσελίδα εκπομπής...

 


 

2η Σεζόν (2009-2010)

 

Mega

22/05/2010 - ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ | ΠΑΣΤΑ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ |

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ | ΛΕΠΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ |

10/04/2010 - ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ, ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟΥ

27/03/2010 - ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

20/03/2010 - ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

13/03/2010 - SALLY LUNN TEACAKE

06/03/2010 - ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΝΑΞΟΥ

Περίληψη
Ο Στέλιος Παρλιάρος, επιστρέφει στο MEGA για δεύτερη χρονιά με περισσότερες «Γλυκές Αλχημείες». Κάθε εβδομάδα, ο Στέλιος Παρλιάρος και οι βοηθοί του θα μας υποδέχονται στο τηλεοπτικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής μαγείας όπου θα υλοποιούνται βήμα-βήμα ευφάνταστες και πρωτότυπες συνταγές, έτσι ώστε να μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα μυστικά του κορυφαίου patissier. 



1η Σεζόν (2008-2009)

06/12/2008 - Η βασίλισσα σοκολάτα
13/12/2008 - Προφιτερόλ, εκλέρ, μαλεμπί
20/12/2008 - Κουραμπιέδες, Μελομακάρονα, Βασιλόπιττα
27/12/2008 - Κορμός σοκολάτας, Mont blanc, Zabaione
03/01/2009 - Τούρτα σοκολάτα με καραμέλες και πολύχρωμο ποπ-κορν, Γλυφιτζούρια
10/01/2009 -
Τιραμισού, πανακότα, καπριτσιόζα

17/01/2009 - Λεμονόπιτα, Capri Torta (Κέικ με λεμόνι), Μαντλέν με λεμόνι, Limoncello
24/01/2009 - Μπακλαβάς, Ραβανί με ινδική καρύδα, Kunefe (Καταΐφι με κρέμα τυρί)
31/01/2009 - Αμερικάνικο τσιζκέικ φούρνου, Μους ανθότυρο με κραμπλ σε ποτήρι, Ελληνικό τσιζκέικ
07/02/2009 - Κέικ σοκολάτας με γλάσο, μαλακά μπισκότα με γέμιση λευκής σοκολάτας, κέικ πορτοκάλι
14/02/2009 -
Δαμάσκηνα γεμιστά με σοκολάτα καλυμμένα με κακάο | Λευκό σοκολατάκι με τζίντζερ | Σοκολατάκι με καγιέν, μαύρο πιπέρι και μοσχοκάρυδο
21/02/2009 - Mπαμπα με ρούμι (σαβαρέν) * ρόφημα σοκολάτας με καγιεν
28/02/2009 - Υγρό κέικ με ταχίνι, ρούμι και σοκολάτα * Σκαλτσούνια με αμυγδαλοπαστα * Χαλβαδόπιτα
07/03/2009 - ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ BITTER * ΤΟΥΡΤΑ ΣΑΡΛΟΤ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ * ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
14/03/2009 - ΧΑΛΒΑΣ * ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ * ΓΛΥΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΧΑΛΒΑ
21/03/2009 - Μους με ελαιόλαδο * Μπισκότο με κρασί και ελαιόλαδο * Καρυδόπιτα με σοκολάτα

28/03/2009 - Λουκουμάδες γεμιστοί με σοκολάτα γέμιση
04/04/2009 -
Πασχαλινά κουλούρια, Γαλακτομπούρεκο
11/04/2009 - ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΑΣΧΑ (ΡΩΣΙΚΟ ΓΛΥΚΟ) ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: ΤΣΟΥΡΕΚΙ
25/04/2009 - ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ * ΠΑΒΛΟΒΑ

02/05/2009 - ΨΗΤΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ * ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ * ΡΑΒΔΟΙ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ
09/05/2009 - Πάστα φλώρα με μαρμελάδα, Γλυκό του κουταλιού με φράουλα, Γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι
16/05/2009 - ΚΕΡΑΣΟΠΙΤΑ, ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ, ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ-ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΠΑΝΑΚΟΤΑ

23/05/2009 - Παγωμένο σουφλέ με λικέρ πορτοκάλι - Παρφέ μαστίχας με σως από κόκκινο κρασί - Παρφέ σοκολάτας
20/06/2009 - Κλαμπ σάντουιτς,  Μπράουνις με ελαιόλαδο
27/06/2009 - Λεπτό μπισκότο με φιστίκι, Πανακότα με φιστίκι, Πάστα φιστικιού, Τούρτα με φιστίκι 

Παρουσίαση: Στέλιος Παρλιάρος

περισσότερες πληροφορίες... | ιστοσελίδα εκπομπής |

4.61887
Μέσος όρος: 4.6 (1632 ψήφοι )
 

Δικαιώματα copyright: Οποιοσδήποτε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων υλικού για το οποίο έχουμε link σε δικό του ή όχι site, μπορεί να μας ζητήσει την απενεργοποίησή του αποστέλλοντάς μας e-mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας. (Όροι Χρήσης)



Εικόνα vassilaros

Γλυκές αλχημείες - 1η Σεζόν (2008-2009)

Καλησπερα σας που μπορω να βρω την εκπομπη του Παρλιαρου που φτιαχνει : 

Προφιτερόλ, εκλέρ, μαλεμπί (13/12/2008) ?

 

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Εικόνα Moira vardaki

γαλατοπιτα

Μπορώ να έχω με καποιο τρόπο την παρουσιαση της Γαλατόπιτας του Παρλιάρου? Δεν ξερω σε ποια σεζον ήταν, αλλα δεν ειχα προλαβει να γραψω όλα τα υλικά!

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εικόνα Ilias Apost

Sas parakalw mporeitai na

Sas parakalw mporeitai na moy peitai poio einai to tragoudi pou ksekinaei i ekpompi tou Parliarou?Euxaristw
Εικόνα kattis

tragoudi apo glykeies alximeies

kalimera! to tragoudi legetai "le petit pain au chocolat"

http://www.youtube.com/watch?v=2e87uBhygWo

kalo kalokairi!!!!!!

Εικόνα POPI68GR

KUNEFE

ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΕ ΠΑΡΛΙΑΡΟ....ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚUNEFE ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΠΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.
Εικόνα ΓΙΑΝΝΗΣSV

ΓΛΥΚΙΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΠΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: 
Εικόνα arka

Διεύθυνση Καταστήματος

Είμαι και εγώ Παρλιαρόπληκτη!!! Το κατάστημα βρίσκεται στην Ηροδότου αριθμός 24 στο Κολωνάκι. Καταπληκτικό.
Εικόνα POPI68GR

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ

NΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΥ 81 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ WWW.PARLIAROS.GR )

 

Εικόνα Maxi

foberos kai de sugkrinetai

foberos kai de sugkrinetai me kanena!!!!!8elw mia boh8eia!!!dokimasa banoffie kai ksetrela8ika!!!!alla 8elw ti suntagi gia na to ftiaxnw k egw!!!!!
Εικόνα Ανώνυμος

Melomakarova

Eftia£a ta melomkarova pou duskoleuouv kai empeires vukokures. Kataplnktika! Mou £avazntnsav filoi va ta ftia£w!
Εικόνα Αργυρώ

γλυκιες καταστροφες

bravo einai teleios den lew na ksekolhsw apo thn kouzina ,dedomenou oti exw kai 2 mikra paidia pou latreuoun na vlepoun glyka sto trapezi kai eidhka oi glykies katastrofes pou symvaloun kai sthn oikonomia.Tha hthela omws na rwthsw ti glykia katastrofh tha mporousa na kanw me ena pshmeno men alla apotyxymeno keik?ena pantespani mia gemish?mporeite na mou lyseatai to provlhma parakalw?
Εικόνα Ανώνυμος

Κάτι για γαλακτομπούρεκο?

Πάρα πολύ καλός. Αριστος θα έλεγα.Ότι έχω προσπαθήσει να φτιάξω στα γλυκά που κατά καιρούς προβάλει είναι φανταστικά!!!!. Το σημαντικό στις εν λόγω εκπομπές καθώς και πιό παλιά στα dvd είναι ότι δεν παρουσιάζονται ελλείψεις-μυστικά, όπως σκόπιμα γίνονται από πάρα πολλούς του είδους. Μακάρι σύντομα να παίξει κάτι και σε γαλακτομπούρεκο, που είναι η αδυναμία μου. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!! Καλή συνέχεια
Εικόνα Ανώνυμος

anevaste ta kai sto viddler

anevaste ta kai sto viddler an ginetai.
Εικόνα vasaki

Νομιζω οτι

Νομιζω οτι περναω την φαση σκληρης μαγειρικής ολα τα λεφτα ο παρλιαρος . δεν ειναι οτι ο ανθρωπος ξερει αλλα εχει και μεταδοτικοτητα και δεν μπλεκεις με παλιες συνταγές που τα πιο πολλα υλικα εμπαιναν στην συνταγη με το "μάτι". αυτο το μάτι ποσο να μετρησει πια. Οπως λεει και ο μεγάλος η ζαχαροπλστικη θέλει ακρίβεια .. Ετσι για να μπαινουν τα πράγματα στη θέση τους . Παρλιαροι δεν θα γίνουμε αλλά τουλάχιστον κάτι μαθαίνεις . Αυτα
Εικόνα Ανώνυμος

ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ

ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ. ΤΕΛΕΙΟΣ! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!
Εικόνα Αγγελική

ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 18

ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΕΒΑΙΑ)!!ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ "Black Forest".ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΛΥΚΑ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ κ.ΣΤΕΛΙΟ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ χ
Εικόνα μαρι

γλασο ζαχαρης

συγαρητηρια για τη φανταστικη εκπομπη.οφειλω να παραδεχτω οτι ειμαι θαυμαστρια του παρλιαρου.αυτος ο ανρωπος εχει μαγικα χερια!θελω επιτελους να μαθω να φτιαχνω γλασο ζαχαρης για να γλασαρω τα κεϊκ μου.ακολουθω παντα τις οδηγιες στις γραπτες συνταγες του παρλιαρου αλλα ποτε δε μου πετυχαινει.π.χ. στο υγρο κεϊκ πορτοκαλιου.τι πρεπει να κανω?ελπιζω καποια στιγμη να το δουμε ζωντανα στη tv γιατι αλλιως ειναι να το διαβαζεις πως γινεται και αλλιως να το βλεπεις
Εικόνα zzannis

Κέικ πορτοκάλι...

Noμίζω ότι κάνει ένα κέικ πορτοκάλι αυτό το Σάββατο. Από τότε που το είδα και το έφτιαξα, έχει γίνει το αγαπημένο μας! Τι δεν σου πετυχαίνει στο υγρό κέικ πορτοκαλιού? Γενικά δεν φουσκώνει πολύ γιατί έχει και την αμυγδαλόσκονη. Αλλά μία φορά που δεν είχα χρησιμοποίησα λίγο σιμιγδάλι ψιλό (περίπου τη μισή ποσότητα από το αμύγδαλο και την άλλη μισή την αντικατέστησα με αλεύρι) και με λίγο μπέικιν πάουντερ έγινε μια χαρά. Άσε που φούσκωσε και λίγο! Δεν πρέπει ν'ανοίξεις καθόλου το φούρνο όταν ψήνεται. Επίσης το μείγμα διαφέρει από τα άλλα κέικ, είναι πιο ρευστό. Μην το φοβάσαι και προσπαθείς να το πήξεις. Αν θες βοήθεια πάντως πες μας ακριβώς τι έπαθε και ίσως βρούμε λύση... Όσο για το γλάσο υπάρχουν διάφορες συνταγές, άλλη με νερό, άλλη με λεμόνι, με βανίλια, νομίζω και με γάλα. Αρκεί να ζυγίσεις σωστά τα υλικά και θα πετύχει. Καλή επιτυχία!
Εικόνα Ανώνυμος

ANEVASTE TA KAI STO VEOH

ANEVASTE TA KAI STO VEOH PLEASE
Εικόνα zzannis

Γλυκιές Αλχημείες...

Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, έχω χάσει μερικά επεισόδια (είτε κάποια "υλικά") και με σώσατε! Συγχαρητήρια και στον Στέλιο επίσης, που είναι κορυφή. Εκτός από τις πολύ "ψαγμένες" και επιτυχημένες συνταγές του, τις παρουσιάζει και με πολύ σωστό τρόπο και σειρά. Αν παρακολουθείς την εκπομπή χωρίς διακοπή, δύσκολο να χάσεις κάτι ή να κάνεις κάποιο λάθος. Μπράβο λοιπόν σε όλους, συνεχίστε!
Εικόνα Ανώνυμος

EXW XETRELATHEI ME TA

EXW XETRELATHEI ME TA EPEISODIA POU MPORW NA VRW APO EDW... TO KAINOURGIO ME TA LEMONIA THA TO ANEVASETE?
Εικόνα Ανώνυμη

Συγχαρητήρια

Συγχαρητήρια στον κύριο παρλιαρό είναι ο καλύτερος όλων με διάφορα. Έχω και τα βιβλία του είναι υπέροχα. Μήπως θα μπορούσε να μας λέει από την εκπομπή του από πού θα προμηθευτούμε τα σκευή που χρησιμοποιεί τσερκια φορμες κτλ ? Αυτό θα ήταν πολύ καλό πιστεύω. ευχαριστω πολυ.
Εικόνα Ανώνυμος

YPREROXOS O STELIOS PARLIAROS!

YPREROXOS O STELIOS PARLIAROS!EXO KANEI OLA TOY TA GLYKA KAI PRAGMATIKA EINAI PENTANOSTIMA KAI AN TIRITHOYN OI ANALOGIES VGAINOYN OPOS TA DEIXNEI!EYXARISTO POLI POU ANEVAZETE TIS EKPOMPES KAI MPOROYME KAI TIS VLEPOUME KAI META!KANETE POLI KALI DOYLEIA!