Άλλαξε το


Έτος έναρξης προβολής: 2007
Κανάλι Προβολής: Alpha
 
Άλλαξε το

Παρουσίαση: Σπύρος Σούλης

Περιγραφή
Το «Άλλαξε το», η εκπομπή που άρχισε να αλλάζει τα σπίτια μας και τον τρόπο που ζούμε μέσα σε αυτά, μας χτυπάει το κουδούνι για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν, με καινούργια, ανανεωμένα επεισόδια !!! Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης συνεχίζει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα: Ανανέωση τώρα! Όμορφα, χαρούμενα, λειτουργικά σπίτια για όλους! Συντροφιά με την πολυάριθμη ομάδα του, μεταμορφώνουν σπίτια και αλλάζουν ζωές με πολλές καινούργιες ιδέες, πολύ χιούμορ, πολλές εκπλήξεις και πολλές… βόλτες!
Την ώρα που το σπίτι αδειάζει…ο Σπύρος ξεκινάει ένα οδοιπορικό για εξερεύνηση,
ιδέες και πάνω απ’ όλα…έμπνευση! Περιπλανιέται στους δρόμους και τα στενά της πόλης, αγοράζει ξεχωριστά, ιδιαίτερα και πρωτότυπα αντικείμενα, επισκέπτεται μαγαζιά, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, μνημεία, αρχαία, μουσεία, εργοστάσια, εκθέσεις, τεχνίτες, καλλιτέχνες, άγνωστες ‘τρύπες’, ανακαλύπτοντας έτσι καλά κρυμμένους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς.
 
Θησαυρούς που σκοπό έχει να τους φέρει μέσα στα δικά μας σπίτια με τον δικό του, μοναδικό τρόπο!
Ο Σπύρος μας ταξιδεύει στο χρόνο, την αρχιτεκτονική, την παράδοση, την μόδα, την ιστορία, την αισθητική, το design και πάνω απ’ όλα ανακαλύπτει της ομορφιές μίας πόλης που παρ’ όλο που ζούμε μέσα σε αυτήν, θα συνειδητοποιήσουμε πόσο ελάχιστα την γνωρίζουμε…

περισσότερες πληροφορίες...