Βήματα στην άμμο


Είδος Σειράς: Εποχής
Έτος έναρξης προβολής: 2010
Κανάλι Προβολής: ΡΙΚ
 
Βήματα στην άμμο

Trailer [youtube 01 | 02 | 03]
Πρεμιέρα:
20/09/2010

Σελίδα επεισοδίων


Σκηνοθεσία:
Κόριννα Αβρααμίδου, Κώστας Ορθοδόξου
Σενάριο: Μαρία Αβρααμίδου, Σοφία Μουαϊμη

Περιγραφή
Η ιστορία μας εξελίσσεται το 1945, σ’ ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κύπρου. Ένα έγκλημα που θα διαταράξει την ηρεμία του χωριού και μια σειρά από σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος θα στοιχειώσουν τους ήρωες μέχρι τη φοβερή λύση, που μόνο η αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, μπορεί να φέρει.

Στο κέντρο της ιστορίας δυο ερωτικά τρίγωνα, μέσα από τα οποία σκιαγραφούνται έντονα οι σκληρές συνθήκες ζωής της εποχής εκείνης, η αντιπαλότητα των τάξεων, η μάχη των νέων ενάντια του κατεστημένου, η δύναμη του μοιραίου πάθους. Η ιστορία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

περισσότερες πληροφορίες...Εικόνα Ifigenia

Βήματα στην άμμο

Γεια σας, τι κάνετε?

Γράφω απλά για να πω πόσο πολύ ενθουσιάστηκα από την ερμηνεία του Δημήτρη Ξύστρα!!!! Βλέποντάς τον να παίζει σε σειρές όπως το "Βουράτε γειτόνοι" δεν τον είχα για τόσο καλό ηθοποιό!!! Πραγματικά ενθουσιάστηκα!!!! Τόσο πολύ σε σημείο που δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός!!!! Είδα το όνομά του στους τίτλους για να καταλάβω ότι είναι αυτός!

Εικόνα na

Προς Ιφιγενεια

Αν καταλαβα καλα η σειρα "Βουρατε γειτονοι" δεν σου αρεσε;;; Γιατι οταν παιζοταν για 4 χρονια εκανε πολυ ψηλα νουμερα!!! Παντως ακομα βλεπω επαναληψεις και γελαω παρα πολυ!!!  Ο Ξυστρας και σ' αυτη την σειρα επαιζε παρα πολυ καλα.

Εικόνα Ifigenia

Προς na

Όχι Νατάσα μου!!! Την έβλεπα τη σειρά και μου άρεσε και πάρα πολύ μάλιστα!!!! Απλά επειδή ο ρόλος του εκεί μέσα δεν ήταν και τόσο απαιτητικός, κατά τη γνώμη μου, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να παίξει ένα ρόλο σαν αυτό που παίζει στα "Βήματα στην άμμο"! Παίζει εκπληκτικά!!! Εκεί στην παραλία στο 3ο επεισόδιο έπαθα πλάκα!