Με λένε Βαγγέλη


Είδος Σειράς: Κωμωδία
Έτος έναρξης προβολής: 2011
Κανάλι Προβολής: Mega
 
Με λένε Βαγγέλη

Περιλήψεις επεισοδίων

Επεισόδια:

Trailer

Mega
01 | 02 | 0304 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Πρεμιέρα: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, 22.00

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Περιγραφή
Ο Βαγγέλης (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) ζει την καθημερινότητά του στο περιθώριο με μικροκλοπές. Κάποια μέρα αποφασίζει να αγοράσει ένα λαχείο και για πρώτη φορά στη ζωή του στέκεται τυχερός. Οχι όμως για πολύ. Ένα ατύχημα τον στέλνει στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώνει ότι το λαχείο του έχει κάνει φτερά και βρίσκεται σε απελπισία. Όμως καθώς παρακολουθεί μια εκπομπή στην τηλεόραση, συνειδητοποιεί ότι έχει αρκετές ευαισθησίες τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια είχε θάψει μέσα του και πως εάν κάνεις στη ζωή σου το καλό, αυτό κάποια μέρα θα επιστρέψει. Έτσι λοιπόν, όταν βγαίνει από το νοσοκομείο – με το λαχείο να έχει χαθεί οριστικά για τον ίδιο – αποφασίζει να αλλάξει τρόπο ζωής και σκέψης. Και προσπαθεί να επανορθώσει για όσες κακές πράξεις είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή στη ζωή του, αλλά τα αποτελέσματα είναι σπαρταριστά.

Επίσημη ιστοσελίδα

Περιλήψεις επεισοδίωνΕικόνα lia_rethy

Έχω θυμώσει απίστευτα με εκείνους που μειώνουν την νοημοσύνη μας

Μόλις σταμάτησα να βλέπω το 9ο επεισόδιο. Έχω θυμώσει απίστευτα με εκείνους που μειώνουν την νοημοσύνη μας για να βγάλουν λεφτά!!! Ελληνάρες…. Για να μην κάτσουν και σκεφτούν λίγο παραπάνω, μας σερβίρουν μία κακοφτιαγμένη ιστορία που στην ουσία δεν έχουν ερευνήσει τα βασικά. Κοινώς.. Μας δουλεύουν!! Και επειδή ορισμένοι ίσως να μην το ξέρετε… Οι ετεροδημότες είναι οι εκλογείς, που διαμένουν σε Δήμο ή Κοινότητα άλλης εκλογικής περιφέρειας από εκείνη στους εκλογικούς καταλόγους της οποίας είναι εγγεγραμμένοι και μπορούν να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο διαμονής τους.Επομένως, αν εγώ ψηφίζω στην Αθήνα, αλλά μένω Θεσσαλονίκη, ναι μεν θα ψηφίσω στη Θεσσαλονίκη, αλλά με τα ψηφοδέλτια της Αθήνας. 

Εικόνα Misanthropas

Δημοτικε.ς εκλογές

Λία στις δημοτικές οι ετεροδημότες μπορούν να ψηφίζουν στην πόλη που διαμένουν τους τοπικούς άρχοντες με ειδική δήλωση εγγραφή εφόσον το επιθυμούν (και προλάβουν), ακόμα και οι κάτοικοι άλλων ευρωπαϊκών κρατών μπορούν να ψηφίσουν σε αυτές εφόσον έχουν εγγραφεί στους ειδικούς καταλόγους. Ίσως να δεις ότι δεν θα το άφηναν να περάσει τόσο χοντροκομμένα απλά όπως σε όλες τις κωμωδίες το "τέντωσαν".

Εικόνα tweetylove

Πόσο δίκιο έχεις! Το πόσο

Πόσο δίκιο έχεις! Το πόσο προχειρόγραμμενα είναι τα σενάρια των ελληνικών σειρών δεν περιγράφεται! Άδικο έχουμε μετά να βλέπουμε τούρκικα?

Εικόνα Confused

αναγκαστικά το είδα μες τις

αναγκαστικά το είδα μες τις διακοπές, πολύ καλή σειρά, θεός ο Χαραλαμπόπουλος, γενικά μετράει το εργάκι

Εικόνα PaγwTini

pantws exei plaka

pantws exei plaka

Εικόνα POLYDOROS

η σειρα εννοειτε πως δεν

η σειρα εννοειτε πως δεν πεζετε ειναι τελειαααααααααααα δεν υπαρχειιι καλυτερηηηηηη

Εικόνα ABSINTH

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΣΕΙΡΑ

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ?ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ...

Εικόνα Yiorkos Yiorkou

My name is Earl

Είναι αντιγραφή της αμερικάνικης σειράς "My name is Earl"